top of page

ANTALYA HAVALİMANI TRANSFERİN ÖNEMİ


Antalya; dünya çapında sanayi, ticaret, tarım, hayvancılık ve turizm açısından kendini en gözde iller arasındadır. 640 km sahili ile Türkiye'de turizm başkenti olarak bilinen Antalya işsizliğin en düşük olduğu iller arasında ilk sırada gelmektedir. İşsizliği en aza indirmesindeki en büyük etken turizm sektörünün hızla gelişmesi ve hala gelişmekte olmasıdır. Antalya her yıl yaklaşık 15 milyon civarında turist ağırlamaktadır. Osmanlı ve Selçuklu dönemine ait bir çok mimari eser ve kalıntılar ziyaretçilerin ilgi odağıdır. Bu nedenlerden dolayı tarih açısından zengin olan gezilecek alanları ikiye katlamıştır. Nüfusun kalabalık olmasının etkenlerinden biri de gelen turistlerin Antalya'ya yerleşmesinden kaynaklanmaktadır.

 

Antalya'nın en gözde yerleri arasında olan Manavgat Şelalesi yüz binlerce turist ağırlamaktadır. Manavgat Şelalesi merkeze bir saat uzaklıktadır. Bu yolculuğu taksi ile yapmak yüksek fiyatlara neden olur. Burada Transfer firmaları devreye girer. Gezilecek alanların birbirine olan uzaklığı taksilere olan rağbeti en aza indirmiş, Transfer firmalarına olan rağbeti en üst seviyeye ulaştırmıştır. Bu sebepten dolayı Transfer firmaları çok gelişmiştir. Transfer firmalarından hizmet alarak insanlar seyahatlerini rahat bir şekilde sürdürmektedirler. Ama Antalya ya yabancı olan misafirlerimiz gezilip görülecek yerleri bilmedikleri için Transfer hizmeti almanın yanında kendilerine birde rehber bulmak zorunluluğu hissetmişlerdir. Biz Antalya Havaalanı Transfer olarak klimalı, temiz ve bakımlı, D2 taşıma belgeli, taşımacılık sigortasına sahip, isteğe bağlı olarak büyük bagaj alanına sahip araçlarımızla müşterilerimize profesyonel bir hizmet sunmaktayız. Başta Antalya havalimanı olmak üzere Antalya ve çevresinde bulunan beldelere, Tatil merkezlerine, Tarihi zenginlikleri olan daha birçok yere en hızlı ve güvenli bir şekilde konforlu ve ekonomik bir yolculuk yapabilirsiniz. Havalimanından indiğiniz anda hiç bekleme yapmadan bir şoför eşliğinde transferiniz yapılacaktır. Antalya havalimanı transfer ile yapacağınız seyahatte yolcu sayısı yoktur. İster tek kişi olun ister daha fazla olun size en uygun araç ile Antalya'nın sıcağından ya da soğuk havadan etkilenmeden seyahatinizin keyfini çıkaracaksınız. Aynı konforla dönüş yapmak için ise yapmanız gereken tek şey bizimle irtibata geçmek olacak.


Antalya Havalimanı Transfer 7/24 hizmet sunabilme özelliğine sahip bir firmadır. İhtiyacınız olan her yerde yanınızda olmaktadır. Amacımız siz değerli müşterilerimize hem personel açısından hem de konforlu ve güvenli araçlarımız ile 1. sınıf transfer hizmeti sunabilmektir. Bunun yanında her türlü görüş ve önerilerinizi dikkate alan, sunmak istediğiniz farklı fikirlerinize de açık bir transfer firmasıyız. Antalya havalimanı transfer ekibi olarak bizim için en önemli şey sizlerin güvenli, rahat ve huzurlu bir yolculuk yapmanızdır. Antalya havalimanı transfer fiyatları gideceğiniz yerin km sine göre hesaplanmaktadır. Bunun için hangi bölgeye gideceğiniz oldukça önemlidir. Antalya Havalimanı Transfer firmamıza internet üzerinden de ulaşabilir ve tercih etmiş olduğunuz araçlara randevu alabilirsiniz.

Featured Posts
Daha sonra tekrar deneyin
Yayınlanan yazıları burada göreceksiniz.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Henüz etiket yok.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page